Δευτέρα 30 Απριλίου 2012

Εκλογές 2012: Νέα Δημοκρατία

Με σύνθημα το: "Φταίμε λιγότερο από το ΠΑΣΟΚ" και με αρχηγό έναν προδότη που ευτυχώς, κέρδισε τη Ντόρα στις εσωκομματικές, η ΝΔ θα φτάσει κοντά στο 30% που δεν απέχει και πολύ από τα χάλια των προηγούμενων εκλογών. Στις επόμενες και αν υπάρχει ακόμη η χώρα, το ποσοστό της θα προσεγγίσει το 45% και για αυτό μην ξανοίγεστε ότι τάχα μου θα ψηφίσετε Χρυσή Αυγή, διότι εδώ είμαστε και θα
το θυμόμαστε...

Γιατί να μην ψηφίσω ΝΔ: Διότι αυτοί και το ΠΑΣΟΚ μας κατέστρεψαν. Διότι ακόμη έχουν το Μητσοτάκη επίτιμο και τον Κυριάκο υποψήφιο να μας δουλεύει, ενώ η μαμά του έχει κάνει κόμμα. (Αλήθεια, ο Επίτιμος και η Μαρίκα τι θα ψηφίσουν; Την κόρη ή το εγγόνι;) Διότι παρά την ανανέωση που έχει κάνει ο Σαμαράς, έχει ακόμη μέσα κάτι Παυλόπουλους και κάτι Πολύδωρες και τα κάνω πάνω μου. Για να μην σχηματιστεί κυβέρνηση, να έχουμε χάος και να βγω να σπάω βιτρίνες και να κάνω πλιάτσικο. Διότι δεν με διόρισε. Διότι δεν έδωσε χρίσμα στο Νικολάου. Διότι δεν μείωσε το Δημόσιο Τομέα, όπως έλεγε.

Γιατί να ψηφίσω ΝΔ: Διότι ο Καραμανλής, πριν την κάνει, είπε την αλήθεια. Διότι θέλει και μπορεί να κυβερνήσει. Διότι η περίοδος Μητσοτάκη ήταν ΠΑΣΟΚ, άρα φταίνε πολύ λιγότερο από τους άλλους. Διότι έφτασε το μισθό του σκουπιδιάρη στα €2.500, αλλά τα κανάλια έλεγαν ότι ο κόσμος πεινάει. Διότι είμαι Δεξιός και οι άλλες Δεξιές παρατάξεις είναι ασόβαρες. Διότι χρειάζομαι αυτοδύναμη, ισχυρή κυβέρνηση, ακόμη και αν δεν το γουστάρω. Διότι με διόρισε. Διότι έχω απορία να δω αν θα εφαρμοστούν τα Ζάππεια. Διότι είμαι μαζόχας. Για να μη μπει η Ντόρα στη Βουλή. Γιατί βλέπω το Βενιζέλο να μην ντρέπεται που υπάρχει και τρελαίνομαι.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...