Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Πώς ο Βύρων ξεπούλησε το Χολαργό (μέρος 1ο)

Ο Βύρων, επί 30 χρόνια, μας είχε φάει τα αυτιά με τον άκρατο Χολαργισμό του. Πόσο αγαπάει την περιοχή του. Πόσο δεμένος είναι. Πόσο τον ενδιαφέρει.

Με αυτόν τον τρόπο, απομυζούσε προεκλογική στήριξη από όλα στα στελέχη της ΝΔ στο Χολαργό, από τις αυτοδιοικητικές παρατάξεις και μάζευε χιλιάδες σταυρών από τον απλό δεξιό Χολαργιώτη.

Παράλληλα, έχοντας πάντα τον αδερφό του,
Αντώνη, παρά την προχωρημένη του ηλικία, το μηδενικό βιογραφικό και τις περιορισμένες δυνατότητές του, σε θέση τοπικού νταβά, επιτύγχανε τη στήριξη του πατρός Αποστολόπουλου, αλλά και του Νικολάου, κάθε φορά που γίνονταν βουλευτικές εκλογές. Ιδίως ο τελευταίος πρέπει να έχει χαλάσει τη μισή του περιουσία για να μαζεύει και να ταΐζει ψηφοφόρους για το Βύρωνα. Χώρια που πλήρωνε από την τσέπη του τα ενοίκια και τους λογαριασμούς της Τοπικής, ώστε ο τότε Πρόεδρος Τσικρικώνης να μπορεί απρόσκοπτα να δουλεύει για το συγκεκριμένο τζάκι. Βλέπετε, είχαν βρει όλοι οι ξύπνιοι την κότα με τα χρυσά αυγά που μόλις στραβοπάτησε, την πήρε ο διάολος. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ. ΦΑΕ ΤΩΡΑ ΤΣΙΚΡΙΚΩΝΗ, ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟΥ ΞΥΔΗ, ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ! 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...