Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Πώς ο Βύρων ξεπούλησε το Χολαργό (μέρος 2ο)

Να μην ξεχάσουμε τις 6 συνεχόμενες Αντιδημαρχίες του κυρ Αντώνη και τα ρουσφέτια που προέκυψαν από αυτές. Είμαστε σίγουροι ότι οι θέσεις αυτές τού δόθηκαν, όχι κατά παραγγελία του Βύρωνα, αλλά ως επιβράβευση για τα 5 λεπτά τη μέρα που εμφανιζόταν στο Δημαρχείο, την προσφορά του ως Δήμαρχος της Χούντας και της μεγάλης του εμπειρίας, την οποία και να είχε ποτέ (αλήθεια πότε;), την είχε ξεχάσει, λόγω παρατεταμένου γήρατος. Τραβάτε πρόβατα να ξαναψηφίσετε και τον έναν και τον άλλον
και όποιον άλλον σας υποδείξουν.

Στις δημοτικές εκλογές του 2010, ο Χολαργός χρειάστηκε για πρώτη φορά το Βύρωνα να κάνει κάτι για την περιοχή του. Αυτός, φοβούμενος μη δυσαρεστήσει τους Παπαγιώτες ψηφοφόρους, έβαλε τον Αντώνη να ξεπουλιέται στον Ξύδη, ενώ ο ίδιος δήλωνε -πάντα ιδιωτικώς- ότι στηρίζει το Χολαργό. Τελικά, ακόμη και τη μέρα των εκλογών, δεν είχε το σθένος, τον ανδρισμό και το πολιτικό ανάστημα να εμφανιστεί στα εκλογικά κέντρα της περιοχής του, όπως έκανε πάντα, αλλά σηκώθηκε και πήγε στο χωριό του στην Αρκαδία, για να μην τον πάρει κανά μάτι να μιλάει με κανέναν βδελυρό Χολαργιώτη και στάξει η ουρά των Παπαγιωτών. Ντροπή σου Βύρωνα. Σε στήριξαν, σε αγάπησαν, σε λάτρεψαν και τους ΠΟΥΛΗΣΕΣ! Και μαζί πούλησες και όλους εμάς τους Χολαργιώτες.

Πολύ ωραία και πολύ καλά έκανε. Να πάει, λοιπόν, τώρα να ζητήσει την ψήφο των Παπαγιωτών, διότι ο Χολαργός θα τον μαυρίσει σε τέτοιο βαθμό που σε συνδυασμό με τα χαμηλά ποσοστά της ΝΔ, θα μιλάμε για πανωλεθρία. Τον βλέπουμε να τον περνάνε άνετα η Μπακάλη και η Φώτου που είναι και πολύ καλύτερες περιπτώσεις.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...