Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Υποψήφιοι από το Χολαργό: Εύη Φώτου (μέρος 2ο)

Με το που ανακοινώθηκε η υποψηφιότητα της Φώτου, λες και διαταράχθηκε ο κοινωνικός ιστός και κατέρρευσε η κοινωνική τάξις...

Κάποιοι έσπευσαν να ειρωνευτούν το νεαρόν της ηλικίας της, το μη ευρέως αναγνωρίσιμο του ονόματός  της, τις ψήφους που έλαβε στις δημοτικές εκλογές, την εμφάνισή της, τις σπουδές της που δεν έχουν σχέση με την ...πολιτική κτλ!

Από πού να το πρωτοπιάσουμε και πού να τελειώσουμε... Έλληνες Φαρισαίοι, εσείς
που βρίζετε μέρα και νύχτα τους δεινοσαύρους της πολιτικής και τους κατηγορείτε για όλα τα δεινά που έχουν ενσκήψει πάνω σας. Μόλις δείτε νέο άνθρωπο να εκτίθεται πολιτικά, χυμάτε να τον κατασπαράξετε. Ορίστε, εκεί έχει 200χρονους με το κιλό να ψηφίσετε, αλλά μετά, μούγκα.

Έλληνες Υποκριτές, εσείς που ενοχλείστε από την εμφάνιση της υποψηφίας, αλλά τρέχετε πίσω από τη Ράπτη, την Καϊλή και την Κουντουρά, λες και είναι καλύτερες, επειδή είχαν μπαμπά με λεφτά. Επίσης, για τα βιτσιόζικα αγόρια έχουμε και Ξενογιαννακοπούλου να γουστάρουν.

Έλληνες Καραγκιόζηδες, εσείς που τάχα μου ρίχνετε όλες τις ευθύνες στα τζάκια και τα μεγάλα συμφέροντα. Μόλις δείτε έναν αυτοδημιούργητο άνθρωπο, χωρίς πλάτες και μακρά οικογενειακή πολιτική παράδοση, σπεύδετε να τον λοιδορήσετε. Ορίστε, ο μπαξές έχει και Πολύδωρα και Βαρβιτσιώτη και Μητσοτάκη και Καραμανλή και Παπανδρέου και Τούτουζα και Αποστολόπουλο και πάμπολα άλλα τζάκια και τα είδαμε τα χαΐρια μας.

Έλληνες Μαζόχες και Ψυχασθενείς, εσείς που μου θέλετε τον πολιτικό σπουδαγμένο με 500 πτυχία και 700 διδακτορικά. Το πρόβλημά σας είναι ποιο; Αν η Φώτου σπούδασε πολιτικές επιστήμες; Ιδού όλοι οι απόφοιτοι του Χάρβαντ, ιδού οι Παπανδρεοσαμαράδες, οι Γερουλάνοι και οι Μητσοτάκηδες. Αμ οι καθηγητάδες; Φάγατε Σημίτη και γουστάρατε, φάγατε και τα λεφτά σας στο Χρηματιστήριο. Οι άλλοι του Συνταγματικού Δικαίου; Ο κυρ Βαγγέλης Βενιζέλος-Τούρκογλου; Ο Πάκης Παυλοπουλάκης; Ο Λοβέρδος;

Ού να μας χαθείτε, λαμόγια! Είστε άξιοι της μοίρας σας.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...