Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Υποψήφιοι από το Χολαργό: Εύη Φώτου (μέρος 1ο)

Η Εύη Φώτου είναι Εκπαιδευτικός-Θεολόγος και κατεβαίνει με τη Νέα Δημοκρατία στη Β' Αθηνών. Ήταν στέλεχος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και διατελεί Υπεύθυνη Οργάνωσης της ΟΝΝΕΔ Χολαργού. Στις Δημοτικές Εκλογές του 2010, ήταν Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος των Ενεργών Δημοτών και κατέγραψε πραγματικά εξαιρετική παρουσία, τόσο με το ήθος και την εργατικότητά της, όσο και με τις ψήφους που έλαβε. Συχνά  διαβάζουμε ενδιαφέροντα άρθρα
της στα τοπικά ΜΜΕ.

Με λίγα λόγια έχουμε να κάνουμε με ένα νέο, ωραίο άνθρωπο που ενδιαφέρεται και ασχολείται με τα κοινά από μικρή ηλικία. Τα γνωστά επιχειρήματα κατά του δικομματισμού, δεν αφορούν τη συγκεκριμένη υποψήφια, καθώς δεν νομίζουμε ότι μπορεί κανείς να προσάψει στην ίδια και τη δράση της, όσα κακά μας έχουν βρει τελευταίως. Το ίδιο ισχύει και για τη σχέση της με τους Ενεργούς Δημότες. Είτε τους γουστάρουμε, είτε όχι η κα Φώτου δεν διοίκησε ποτέ επί Νικολάου και δεν ευθύνεται ούτε για τα καλά, αλλά ούτε για τα άσχημα της συγκεκριμένης παράταξης. ΔΑΠίτης, ΟΝΝΕΔίτης, Χολαργιώτης και μη διαπλεκόμενος, προφανώς και θα κατέβαινε με τους Ενεργούς Δημότες και πολύ καλά έκανε. "Τον προδότη, ουδείς...".

Η ομάδα του Κλισιοσκοπίου δεν έχει αποφασίσει, ακόμη, τι θα ψηφίσει και σε καμία περίπτωση δεν προτείνει υποψηφίους, αλλά ούτε καθοδηγεί ψηφοφόρους. Εμείς λέμε αυτό που βλέπουμε και αυτό που ισχύει. Η περίπτωση της Εύης Φώτου, δεν μας απασχολεί μόνο πολιτικά, αλλά κυρίως κοινωνικά. Θεωρούμε ότι στο άκουσμα της υποψηφιότητάς της ξεμπροστιάστηκε όλη η υποκρισία και η παράκρουση που βαράει την ελληνική κοινωνία και σίγουρα όλες εκείνες οι αρρωστημένες νοοτροπίες που μας έφτασαν ως εδώ. Και εξηγούμαστε αμέσως.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...