Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Νους... υγιής εν σώματι υγιεί (μέρος 2ο)

Ακόμη πιο ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι ο Αρώνης, την ίδια στιγμή που έστειλε επιστολή στο Βραχιολίδη, έστειλε άλλη μία και στο Κλισιοσκόπιο, μέσω facebook.

Και, όμως, ενώ η πρώτη επιστολή στολίζει το Μάκη, ως άδικο και συκοφάντη, η δεύτερη απλά αναφέρει ότι έχει κερδίσει πρωτοδίκως την υπόθεση με το ΔΑΟΧ και μας δίνει λοιπές πληροφορίες για την κατάκτησή του Χρυσού Μεταλλίου από τον ίδιο και τη σχολική ομάδα του Λυκείου του Παπάγου.

Ούτε λέει ότι είμαστε ψεύτες, ούτε μας βρίζει, ούτε μας κακοχαρακτηρίζει. Το πώς, όλο αυτό, ο Μάκης το αντιλαμβάνεται ως υπέρ του Παρατηρητή και εναντίον του Κλισιοσκοπίου είναι άξιο απορίας.

Θα μας πείτε, τι να περιμένουμε από έναν άνθρωπο, ο
οποίος σε επόμενο κείμενό του παρομοιάζει, βασικά, εξομοιώνει τον εαυτό του με τον Κύριο Ημών Ιησού Χριστό, αλλά και με το Σωκράτη και να αφήσει τα δήθεν "Θου Κύριε". Αν δεν ήθελε κοροϊδία, να μην έκανε καν την παρομοίωση! Παράλληλα, εξομοιώνει τους Πατέρες της Φανερωμένης με τους Γραμματείς και τους Φαρισαίους που σταύρωσαν τον Κύριό μας:

1) Μάκη, όταν λέμε ότι είσαι Θεούλης, το λέμε για χαβαλέ, μην το πάρεις πάνω σου.
2) Ελπίζουμε οι Ιερείς της Φανερωμένης να εκτιμήσουν τη νέα Ύβρη που τους εκτόξευσε ο αντίδικός τους και να μην κάνουν ούτε μισό βήμα πίσω, ως την τελική καταδίκη του.

Αλλά τι να περιμένει κανείς από ένα blog που καταδέχεται να δημοσιεύει ΤΕΤΟΙΕΣ παλαβομάρες. Προσοχή, το γράμμα Σ, στην ακροστιχίδα της λέξης ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ, σημαίνει Στάικος! Η τρέλα σε όλο της το μεγαλείο και ο άλλος τη δημοσιεύει υπερήφανος!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...