Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Νους... υγιής εν σώματι υγιεί (μέρος 3ο)

Όχι, Μάκη, ο λόγος που τόσο ο Δεληγιάννης, όσο και ο Αρώνης, αλλά και πολλοί άλλοι σπεύδουν να σου απαντήσουν και να διαχωρίσουν τη θέση τους από το Κλισιοσκόπιο, δεν είμαστε εμείς, αλλά εσύ.

Όταν ξέρουν πόσο ψεύτης και λασπολόγος είσαι και πόσο αδίστακτα και ανερυθρίαστα, χωρίς αποδείξεις, βρίζεις και συκοφαντείς όλον τον κόσμο, τι περιμένεις ακριβώς να κάνουν; Ακόμη και αν αυτοί ήταν στην ευρύτερη ομάδα του Κλισιοσκοπίου, πάλι το παγώνι θα έκαναν, διότι είναι γνωστό το πόσο επικίνδυνος είσαι.

Σιγά μην κάτσουν οι άνθρωποι να ασχολούνται μαζί σου και να μπαίνουν 50 φορές τη μέρα στο λιβελοblog σου, μήπως και τους έχεις
ξαναστολίσει. Αντίθετα με σένα, έχουν και άλλες δουλειές να κάνουν. Δεν έχουν παρατήσει την εργασία και την οικογένειά τους, για να γράφουν σε αυτήν την αηδία.

Εσύ, βέβαια, ξέρεις τι κάνεις, μπας και ανεβάσεις λίγη αναγνωσιμότητα και αποφύγεις τον απόλυτο εξευτελισμό, στον οποίο σε υποβάλλει, καθημερινά, η θέση του Κλισιοσκοπίου. Συνέχισε έτσι, αλλά, μετά, μη διαμαρτύρεσαι.

Παράλληλα, οι άνθρωποι της περιοχής μας, δεν είναι ηλίθιοι. Έχουν δει τι είστε ικανοί να κάνετε εσύ και τα πρώην φιλαράκια-συνεργοί-παραυτουργοί σου οι "εκδότες". Έχουν δει πόσα ψέμματα γράψατε προεκλογικά, ποιους άχρηστους, ποια κατάσταση, ποια καταστροφή και δυστυχία φέρατε στο Χολαργό μας και για αυτό σας βλαστημάει όλος ο κόσμος.

Τέλος, έχουν δει τη λύσσα όλης της παρέας σου να ανακαλύψει τους ανθρώπους του Κλισιοσκοπίου, με μόνο στόχο να τους κλείσει το στόμα, μόνιμα... Και μη μας πεις, όχι. Αν μπορούσες να μας παλέψεις με τα λόγια, θα απαντούσες και με κανένα επιχείρημα. Θα αποδείκνυες και κανένα λάθος μας. Αντίθετα, όλη μέρα, μας βρίζεις και φωνάζεις ότι θα μας βγάλεις την κουκούλα. Γιατί Μάκη; Για να μας εκβιάσεις; Για να μας σκοτώσεις; Για να πάθουμε κανένα "ατύχημα"; Συνέχισε και δημιουργείς μία πρώτης τάξεως δικογραφία, έτσι και συμβεί τίποτα. Όλα τα κείμενα και οι απειλές σου έχουν κατατεθεί σε δικηγόρο και θα είσαι ο Νο1 ύποπτος, ακόμη και αν πέσει κανείς μας από τη σκάλα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...