Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Ασ' τον τρελό στην τρέεελα του

Πρώτον, ο άνθρωπος είναι τραγικός, για να μη βάλει σύνδεσμο προς το Κλισιοσκόπιο, κάθεται και επισυνάπτει σχεδόν ολόκληρες τις αναρτήσεις μας στο δικό του, για να μην ανοίξει κι άλλο η ψαλίδα.

Εμείς, πάλι, δεν είμαστε κουτοπόνηροι και σας βάζουμε τη νέα παλαβομάρα να τη θαυμάσετε στην πηγή. Προσοχή, ο άνθρωπος που λιβανίζει πρωί-βράδυ τη Χρυσή Αυγή και (όταν δεν τον βρίζει) τον Καρατζαφέρη, χαρακτηρίζει εμάς "φασισταριά". Έλα, ρε, δημοκράτη που θεωρείς το Μιχαλολιάκο και τον Καιάδα, ως την απόλυτη λύση για την Κρίση. Δώσε μας τα φώτα της Δημοκρατίας!

Άλλο παραμύθι του Μάκη είναι ότι χαιρόμαστε για
τις μηνύσεις που έχει φάει και τις καταδίκες που του έρχονται. Μάλιστα, ψέγει τις πρακτικές όσων τρέχουν τους εκδότες στα δικαστήρια. Έλα, ρε, αρχιερέα της Ελευθεροτυπίας. Έλα, ρε, υπερασπιστή της Ελεύθερης Διακίνησης Ιδεών. Έλα, ρε, προστάτη του Δικαιώματος της Έκφρασης.

Ο παλίκαρος, κάθε φορά που πιάνει στο στόμα του το Κλισιοσκόπιο, όταν δηλαδή δεν τον βολεύουν όσα γράφουμε, ξεκινάει με απειλές, προχωράει με τον Εισαγγελέα και καταλήγει σε δικαστήρια, αγωγές και μηνύσεις. Όταν, όμως, οι άλλοι κάνουν το ίδιο σε αυτόν, κλαίγεται και χτυπιέται ότι προσπαθούν να τον φιμώσουν.

Εμείς, πάλι, καμία τέτοια απειλή δεν έχουμε εκτοξεύσει προς αυτόν και στο μόνο που μας αφορούν οι μηνύσεις και οι χοντρές καταδίκες που του έρχονται, είναι διότι δεν μπορεί να κάνει ό,τι κάνει και μετά να παριστάνει στον κόσμο την αθώα περιστερά και να βγάζει μία γλώσσα από δω, ως τον Παπάγο. Καθόλου δεν χαιρόμαστε με την κατάντια του, διότι, αν ήθελε, θα μπορούσε να είναι αξιοσέβαστος και κορυφή στο είδος του. Κρίμα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...