Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Το πρόγραμμα "Κοντά στο Δημότη" και το γέλιο της αρκούδας (μέρος 5ο)

-Συνεργασία με τα κέντρα "Ψυχικής Υγείας" και "Αργώ", για παροχή ψυχολογικής και ψυχιατρικής συνδρομής (α, να και κάτι που δεν θα κοστίσει στο Δήμο, άρα μπορεί και να υλοποιηθεί. Ένα λεπτό... ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΣΤΙΣΕΙ; Κούνια που σας κούναγε, αλλά με αυτό θα ασχοληθούμε στην κατακλείδα των αναρτήσεων, όπου βρίσκεται και το απύθμενο γέλιο...).

-Συνεργασία με τους ενοριακούς Ναούς (το
Ναούς γράφεται με κεφαλαίο παίδες-βύσματα) για τη σίτιση και διανομή φαγητού στους απόρους (τα ίδια και εδώ. Η Εκκλησία κάνει, ο Στάικος κάνει, έρχεται μετά ο Ξύδης και το πουλάει ως παροχή. Πώς θα γίνει αυτό; Π.χ. Ό,τι κάνει ο Άι Γιώργης, η Κούτρα, κλασσικά, θα το εμφανίσει ως δική της μαγκιά).

Και μια και είπαμε Άι Γιώργης. Κάποιος να πει στην Κούτρα ότι δεν είναι ωραίο να υποδέχεται τον κόσμο στα σκαλιά της Εκκλησίας, λες και είναι σπίτι της. Ούτε είναι ωραίο να κάνει την ταξιθέτρια. Επίσης, είναι παράνομο να είναι Πρόεδρος της Επιτροπής Ανεγέρσεως, καθώς το καταστατικό απαγορεύει σε εκλεγμένο να καταλαμβάνει θέση στο Διοικητικό Συμβούλιο. Τέλος, ότι έτσι και αναφερθεί ξανά απαξιωτικά για το Χολαργό, όπως τις προάλλες πριν την επίσκεψη των ανθρώπων από το Ντομπόι, δεν θα υπάρχει μέρα που να μη γράψουμε για την πάρτη της και γνωρίζει ότι αν θέλουμε, μπορούμε να το κάνουμε και πολύ καλά, μάλιστα.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...