Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Το πρόγραμμα "Κοντά στο Δημότη" και το γέλιο της αρκούδας (μέρος 6ο)

-Συμμετοχή σε ευρωπαϊκά (το ευρωπαϊκά δεν γράφεται με κεφαλαίο παίδες-βύσματα) προγράμματα που αποσκοπούν σε παροχή κοινωνικών υπηρεσιών και αλληλεγγύης).

Εδώ είμαστε.... Δεν χρειάζεται να εξηγήσουμε ότι τούτο δεν είναι καν εξαγγελία του αέρα, αλλά ευχολόγιο του κερατά. Αλήθεια, πώς φαντάζεται η Δημοτική Αρχή ότι είναι ένα ευρωπαϊκό πρόγραμμα που αποσκοπεί σε
κοινωνικές παροχές; Θα έρθει η Κομισιόν να στήσει κανένα συσσίτιο όξω από το Verde (μόνον εκεί, διότι ο Χολαργός μπορεί να πάει να πνιγεί...);

 Όχι βέβαια και αυτό αποδεικνύει ότι οι άνθρωποι είναι άσχετοι και δεν έχουν ασχοληθεί ποτέ με τέτοια προγράμματα. Εδώ μιλάμε για χρήματα και τη διαχείρισή τους. Άρα, πρώτα-πρώτα, για να το κάνεις σωστά χρειάζεσαι δημοτική επιχείρηση. Πώς ήταν το "αμαρτωλό" ΚΕΚ, με το οποίο μας είχαν πάρει όλοι τα αυτιά; Έτσι. Και αυτό χρειάζεται εργαζομένους, χρήματα κτλ πράγμα που θα δούμε στη συνέχεια. Αλλιώς, η απορρόφηση ευρωπαϊκών προγραμμάτων θα καταντήσει σαν το Δημοτικό Καφέ, που δεν μπορούσε να λειτουργήσει νόμιμα χωρίς δημοτική επιχείρηση και μετά το τσάτρα-πάτρα, μέσω Δήμου, αναγκάστηκαν να το δώσουν σε ιδιώτες για να μην ξεφτιλιστούν τελείως.

Τούτοι 'δω, προφανώς, νομίζουν ότι θα πάρουν ευρωπαϊκά κονδύλια μέσω Δήμου ή ΔΟΚΜΕΠΑ... Ωχ, Θεούλη μου, θα πάθουμε θλάση στους κοιλιακούς από τα γέλια!

Hint: Μετά και την εκδίωξη όλων των συμβασιούχων, ο Δήμος λειτουργεί αποκλειστικά με μονίμους ή αορίστου δημοσίους υπαλλήλους ΠΟΕ-ΟΤΑ που κρύβονται πίσω από συνδικαλιστικά παιχνίδια. Αυτοί, αν δεν δούλευαν μία, πριν, τώρα, μετά και τις μειώσεις μισθών, δεν επιθυμούν να δουλέψουν δέκα. Αυτό μην το ξεχνάτε ποτέ.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...