Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Το πρόγραμμα "Κοντά στο Δημότη" και το γέλιο της αρκούδας (μέρος 7ο)

Αυτά, λοιπόν, είναι τα φοβερά μέτρα. Και παρ' όλη την ασάφεια, την προχειρότητα και την ανεδαφικότητα, επειδή δεν είμαστε προκατειλημμένοι, προβληματιστήκαμε ότι το αφεντικό τρελάθηκε, τον έπιασαν οι καλοσύνες και έστω, έχει την πρόθεση να αρχίσει τα κιμπαριλίκια προς τους Δημότες του Παπάγου (και αν περισσέψει κανένα ξεροκόμματο, το πετάμε και στα κοπρόσκυλα του Χολαργού).

Ευτυχώς, ο Δήμαρχος είναι καλά και αυτό αποδεικνύεται από τη συνέχεια της
ανακοίνωσης: "Για την υποστήριξη του κοινωνικού προγράμματος του Δήμου, η Δημοτική Αρχή διέθεσε το ποσό των... €50.000"! Και εδώ αρχίζει το πολύ γελοίον του πράγματος:

1) Με πενήντα χιλιάρικα δεν μπορείς ούτε να αγοράσεις τσίχλες μασημένες για τους 80.000 κατοίκους του Δήμου μας. Όχι να κάνεις και πρόγραμμα κατά της Κρίσης.
2) Εσύ που λες ότι έχεις €4.000.000 περίσσευμα, μόνο τον πρώτο χρόνο, άρα τώρα πρέπει να έχεις €6.000.000, διαθέτεις €50.000 για να αντιμετωπίσεις τη μεγαλύτερη Ύφεση μετά το Β' Παγκόσμιο Πόλεμο;
3) Δεν ντρέπεστε, μωρέ θεομπαίχτες, με τα καβούρια στην τσέπη; Τα λεφτά του Δήμου δεν είναι δικά σας να τα κοιτάτε και να τα χαϊδεύετε. Είναι των Δημοτών και πρέπει να κόψετε το λαιμό σας, να δουλέψετε και να βρείτε τρόπο να τα επιστρέψετε σε αυτούς.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...