Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

Γιατί το ΠΑΣΟΚ ψήφισε το δάνειο για το οικόπεδο στον Τσακό (μέρος 2ο)

Έλα μου, όμως, που οι δικαστικές αποφάσεις όριζαν ότι: α) Αν ο Δήμος ούτε αγόραζε, ούτε αποδέσμευε, θα καλούνταν να πληρώσουν την αξία του οικοπέδου + τα διαφυγόντα κέρδη για όλα αυτά τα χρόνια, όσοι Δημοτικοί Σύμβουλοι είχαν ψηφίσει τις επαναδεσμεύσεις και β) Ακόμη και αν αποδέσμευε ο Δήμος, πάλι οι παραπάνω Δημοτικοί Σύμβουλοι θα καλούνταν να βάλουν από την τσέπα τους το ποσό που αντιστοιχούσε στα διαφυγόντα, αλλά και σε κάθε άλλη ζημιά που είχαν υποστεί οι ιδιοκτήτες επί δεκαετίες. Μιλάμε για πολλές χιλιάδες ευρώ, το κεφάλι...

Τότε, λοιπόν, μαγικά, αποφάσισαν να σοβαρευτούν
όλοι μαζί, να αφήσουν τα πολιτικάντικα κόλπα και να συνεργαστούν για να γλιτώσουν τα λεφτουδάκια τους. Έτσι, συμφώνησαν όλοι, εν μία νυκτί, να παρθεί δάνειο από το Δήμο και να αγοραστεί το οικόπεδο. Προκάλεσαν, λοιπόν, μία τεράστια ζημιά στο Δήμο και τους Χολαργιώτες, αγοράζοντας ένα οικόπεδο, το οποίο ουδείς χρειαζόταν, ουδείς σκόπευε να αξιοποιήσει στον αιώνα τον άπαντα και ουδείς θα τολμήσει να πουλήσει, ποτέ, μπας και πάρουμε τα λεφτά μας πίσω.

Αυτή είναι η αλήθεια, την οποία, υπό το μέχρι τώρα εκδοτικό-δημοσιογραφικό καθεστώς της πόλης μας, δεν θα μάθαινε ποτέ κανείς και θα μπορούσε ο κάθε Παγώνης να παίζει, ακόμη, μικροπολιτικά παιχνιδάκια και να κοροϊδεύει το λαό με τις ΨΕΥΤΙΕΣ του. Ούτε κανένα θέμα "δανείου-κόστους αποπληρωμής-αξίας αγαθού" είχαμε, ούτε καμία έξυπνη πολιτική κίνηση. Ψήφισαν όλοι για να καλύψουν τον ποπό τους, έτσι σκατά που τα 'χαν κάνει τόσα χρόνια και αντί να μιλάνε, τώρα, θα έπρεπε να ντρέπονται!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...