Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

Γιατί το ΠΑΣΟΚ ψήφισε το δάνειο για την ολοκλήρωση του ΙΚΑ-ΚΑΠΗ (μέρος 1ο)

Το ΠΑΣΟΚ Χολαργού πολέμησε με λύσσα την κατασκευή του ΙΚΑ-ΚΑΠΗ, από την πρώτη στιγμή που εκφράστηκε απλά η σκέψη για τη δημιουργία του.

Αν ο Παγώνης δεν ήταν ΨΕΥΤΗΣ, αλλά πραγματικά υποστήριζε τα δάνεια που αφορούν σε επενδύσεις, όταν μάλιστα η αξία του αγαθού, στο τέλος της αποπληρωμής, είναι υπερπολλαπλάσια του κόστους του δανείου, αυτός και οι σύντροφοί του θα είχαν στηρίξει το έργο με όλες τους τις δυνάμεις. Διότι, σήμερα, ο Δήμος διαθέτει ένα ιδιόκτητο κόσμημα αξίας άνω των 12 εκατομμυρίων € που όμοιό του δεν έχει κανείς Δήμος της χώρας.

Τι έκανε ακριβώς ο Δεμερτζής και η παρέα του, όσο
φτιαχνόταν το κτίριο; Πρώτον, δεν ψήφιζαν τίποτα που να αφορά και να εξυπηρετεί στη συνέχιση των έργων. Δεύτερον, είχαν βάλει τον Παπαζάχο να ψάχνει τάχα μου ως μηχανικός και να εφευρίσκει λόγους και αιτίες ώστε να βγει το έργο παράνομο και να σταματήσει.

Ποιος μπορεί, άλλωστε, να ξεχάσει τη ρήση-απόφθεγμα Παπαζάχου στο Δημοτικό Συμβούλιο: "Μπορώ με ασφάλεια να σας διαβεβαιώσω ότι το κτίριο θα μείνει στα μπετά και δεν θα τελειώσει ποτέ. Θα είναι το κτίριο-φάντασμα που θα στοιχειώνει τη θητεία Νικολάου"! Πράγματι, μεγάλος επιστήμων και διορατικός πολιτικός...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...