Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Τις πταίει για την εκμετάλλευση του Χολαργού από τον Παπάγο (μέρος 2ο)

Φυσικά, ο Καλλικράτης δεν μπορούσε να υπολογίσει τον άκρατο και βλακώδη τοπικισμό των Παπαγιωτών που έδωσαν 82%, θα το ξαναπούμε για να το εμπεδώσουμε, 82% σε ένα γέρο άνθρωπο, κουρασμένο μετά από τόσα χρόνια Δημαρχίας, φθαρμένο όσο τίποτα, τον οποίο δεν γούσταραν μία, όπως είχε διαφανεί και το 2006, μόνο και μόνο για να μην τους βγει Χολαργιώτης Δήμαρχος. Το παλικάρι περπατάει και τρίζει. Την επόμενη φορά που θα βρεθείτε κοντά του, στήστε αυτί και προσέξτε το.

Ή μήπως μπορούσε να υπολογιστεί εκ των προτέρων το γεγονός ότι θα κέρδιζε μία παράταξη που
αποτελείτο κυρίως από υπεραιωνόβιους, είχε ως βασικά στελέχη τον πλέον μισητό παράγοντα όλων των εποχών και όλους τους άχρηστους, αποτυχημένους και εκδιωχθέντες από παντού, ενώ στηριζόταν από τα πλέον αντιπαθητικά τζάκια και κέντρα εξουσίας της περιοχής;

Κανένας Καλλικράτης δεν φταίει, συνεπώς, αλλά το ξερό μας το κεφάλι. Τόσον καιρό, όλοι θεωρούσαν ότι ο Ξύδης χτυπιόταν για τα δήθεν 25 εκατομμύρια χρέη, τη δήθεν κακοδιαχείριση και τις δήθεν απατεωνιές του πρώην Δήμου Χολαργού, διότι είχε προσωπικά με το Νικολάου... Θεωρούσαν όλοι ότι οι αλληλομηνύσεις και οι αλληλοκαταγγελίες έπεφταν βροχή, διότι είχαν κάτι να χωρίσουν μεταξύ τους. Ξύπνα λαέ, τα πράγματα δεν είναι καθόλου έτσι, τουλάχιστον από την πλευρά του Ξύδη και θα δούμε αμέσως γιατί.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...