Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Το οικόπεδο, το Πολυϊατρείο, το ΚΑΠΗ και οι πράσινοι δράκοι στην κουζίνα (μέρος 5ο)

Το οικόπεδο που θέλει να απαλλοτριώσει ο Ξύδης θα κοστίσει 1,1 εκατομμύρια €.

Ένα κτίριο ΚΑΠΗ και Πολυϊατρείων, ίδιο ή καλύτερο από εκείνο του Χολαργού, για να μη νοιώθουν υποδεέστεροι όσοι Παπαγιώτες είναι κομπλεξικοί όσο και η Διοίκησή τους, θα κοστίσει το λιγότερο 3 με 3,5 εκατομμύρια €.

Το συνολικό κόστος, λοιπόν, άντε να το αφήσουμε στα 4 εκατομμυριάκια, έτσι για την οικονομία της συζήτησης. Και ερωτούμε: Πότε άλλοτε το κοτέτσι που λέγεται Παπάγος θα είχε τη δυνατότητα να
δαπανήσει 4 εκατομμύρια €, για οποιονδήποτε λόγο, χωρίς να διαλυθεί οικονομικά στον αιώνα τον άπαντα;

Η απάντηση είναι προφανής. Ποτέ! Όταν τόσα χρόνια ο πρώην Δήμος Παπάγου ήταν σε αυτήν την άθλια κατάσταση από πλευράς υποδομών, αθλητισμού, πολιτισμού και κοινωνικής πολιτικής, αλλά παρόλα αυτά έκλεισε με χρέος 3 εκατομμύρια, δεν υπήρχε καμία απολύτως περίπτωση και μάλιστα με το συγκεκριμένο Δήμαρχο να κάνει ούτε ένα βήμα παραπέρα.

Ο Καλλικράτης, όμως, ήρθε να δώσει λύση στα χρόνια προβλήματα του Παπάγου. Τώρα, με τα λεφτά του "υποτίθεται κατεστραμμένου Χολαργού", για πρώτη φορά στα χρονικά ο Παπάγος φτιάχνει δρόμους, πεζοδρόμια και εγκαταστάσεις, τα οποία δεν μπορούσε καν να ονειρευτεί όσα χρόνια υπήρχε ως αυτόνομος Δήμος και όχι ως γειτονιά του Χολαργού που ήταν πριν.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...