Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Μετονομασία 17ης Νοεμβρίου: Φόβοι με πολύ ζουμί (μέρος 4ο)

Ο μέσος Χολαργιώτης που δεν γνωρίζει απ' έξω τον Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων (μεταξύ μας, μόνον ο Αυγουρόπουλος τον ξέρει και μπορεί να σας τον απαγγείλει ακόμη και ανάποδα) σκέφτηκε τα κάτωθι:

Για να περάσει θέμα, απαιτούνται 17 ψήφοι:
Νικολάου (5), όχι. Νικάκη (4), όχι. Πολυκαλά (2), όχι. Ρεμούνδος (1), όχι. Ζήκας (1), όχι. Παπαγιώτες Ξύδη
(7), καλά κρασά... Χολαργιώτες Ξύδη (13), ννννννόχι..;

Για να δούμε:

8ος) Τον έναν, τον αποκαλεί κλέφτη ο αρχηγός του, επί ένα χρόνο, εντός ΔΣ, με ανοιχτές κάμερες και μικρόφωνα. Προσφάτως, τον έδιωξε και από Αντιδήμαρχο και όμως, ακόμη κάθεται και καμαρώνει. "Πού τον παίρνει να πάει", θα μας πείτε... Σωστό και αυτό.

9ος) Ο άλλος, πρώην κεντροαριστερός, νυν προσεγγίζων τη Δημοκρατική Συμμαχία, ψήφισε υπέρ της συμμορτοπολεμικής αναφοράς.

10ος) Ο τρίτος, υπομένει τη μία σφαλιάρα μετά την άλλη, διότι περιμένει και σε αυτήν την παράταξη μπας και πάρει δαχτυλίδι για να γίνει αρχηγός και μετά, λογικά, πάλι θα φύγει και θα παριστάνει το νέο και άφθαρτο.

11ος) Ο τέταρτος, επί 8 χρόνια έγραφε, έγραφε, έγραφε, έγραφε, έγραφε, έγραφε, έγραφε, έγραφε, έγραφε, έγραφε, έγινε Αντιδήμαρχος, δεν μπορεί να κάνει ή να αλλάξει τίποτα από όσα έγραφε, έγραφε, έγραφε, έγραφε, έγραφε, έγραφε, έγραφε, έγραφε, έγραφε, έγραφε και περιμένει το 2013 για να απαλλαγεί και να πάει σπίτι του οριστικά.

12η) Η άλλη, μόλις έγινε Αντιδήμαρχος (ούτε στα πιο τρελά της όνειρα, με 83 σταυρούς στο Χολαργό), κρίμα είναι, μωρέ, την κοπέλα...

13ος) Ο άλλος δεν μένει καν στην ευρύτερη περιοχή της Βορειονατολικής Αττικής (όταν ψηφίζουμε λόγω sms, αυτά παθαίνουμε), συνεπώς, δεν 'πα να γίνουν όλα στάχτη.

14οι-20οι) Τέλος, οι υπόλοιποι περιμένουν τον Ιανουάριο του 2013 για να πάρουν Αντιδημαρχία ή να επιστρέψουν στο Νικολάου με τα ίδια τους τα μούτρα...

Πώς σας φαίνεται; Θα πέρναγε ή όχι; Αξίζει να πάρει κανείς τέτοιο ρίσκο;
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...