Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

Ενεργοί Πολίτες Άνω Χολαργού: Μη μας ταράζετε τον ύπνο μας. Θα γευτείτε την αϋπνία μας!

H χτεσινή συναντηση στο yafca εγινε κανονικα με μεγαλη προσελευση κοσμου διαφορετικων αποχρωσεων και ιδεολογικων κατευθυνσεων.


Aυτο που εκανε τη συναντηση να εχει τοσο κοσμο ειναι οτι καποιοι προσπαθουν να ακυρωσουν την
ιστορια του τοπου μας και να δημιουργησουν εστιες μιλιταριστικου προσανατολισμου στις γειτονιες μας.


Eιναι ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ οτι τετοιες αποψεις περι αλλαγης ονοματος οδων στο Xολαργο, ειδικα αυτου της 17ης Νοεμβριου 1973 ειναι ΥΠΟΠΤΕΣ.


Φυλλαδες τοπικες με υπογραφες (2007;) και δωρεες με μονο θεμα τον ΜΙΛΙΤΑΡΙΣΜΟ (η Ελλαδα κυριοι δεν ειναι μονο σπαθια και τοξα, αλλα φιλοσοφια, ποιηση, επιστημη) δεν θα βρουν εδαφος εκφρασης στο Χολαργο. Η δημοκρατια πολεμα το φασισμο και αν εσεις δημοκρατια εννοειτε να καταργειται η ιστορια της χωρας μας, εμεις θα ειμαστε σκια σας.


Σημερα αποφασισαμε να παρακολουθουμε το θεμα στενα γιατι ξερουμε οτι ανθρωποι που κυνηγουν την πολιτικη τους καριερα (Σταικος;), φυλλαδες που οραματιζονται μια Αθηνα με στολες και τανκς, θα συνεχισουν σε καθε ευκαιρια την προσπαθεια να κανουν ΟΛΟ το δημο ενα μεγαλο Παπαγου.


Αποφασισαμε μετα απο πολλες αποψεις να κρατησουμε τους τονους χαμηλους λογω των εξελιξεων και απλα να παρακολουθουμε το θεμα στενα... Για εμας ειναι δεδομενο οτι καποιοι προσπαθουν να ακυρωσουν την μνημη των νεων για τους αγωνες κατα της χουντας και των συνεπειων της. Να ξερουν οτι αυτοι θα ανοιξουν ενα πολεμο και σε αυτο θα βρεθουν ηττημενοι σε καθε επιπεδο. Η ενταση θα κλιμακωθει εκ μερους σας και οχι απο εμας. Εμεις δεχομαστε το δικαιωμα στη μνημη αλλα οχι εις βαρος του Πολυτεχνειου και των αγωνων του. Σας ριχνουμε το γαντι λοιπον κυριοι.


Τελος ακουστηκε η αποψη να γινει αγαλμα του Μπελογιαννη στο μερος της εκτελεσης του στου Παπαγου και μια αλλη. Το ποσο ή μερος του ποσου να δωθει σε συμπολιτες μας (ειστε Ελληνες τελικα ή απλα κρατατε οπλα;) που πραγματικα υποφερουν. Ταξιδια σε Παρισι και λοιπές δηθεν γκοσιπ δωρεες δειχνουν και ομολογουν το κιτς χαρακτηρα του εμπνευστη της ιδεας ''μιλιταριζουμε το δημο μας''. Μην μας ταραζετε τον υπνο μας. Θα γευτειτε την αυπνια μας.


ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΝΩ ΧΟΛΑΡΓΟΥ


Σημείωση Κλισιοσκοπίου: Το κείμενο απηχεί τις απόψεις του συντάκτη. Ήταν πιο σκληρό, αλλά το πετσοκόψαμε. Μην έχουμε πάλι τα ίδια. Ναι, είναι ανώνυμο και αυτό. Δεν αποτελεί πλαστοπροσωπία, όπως τα μαϊμού mail. Τι να κάνουμε τώρα; Να προσποιηθούμε ότι δεν υπάρχει; Ας ήμασταν άνθρωποι και όχι ζώα, να μπορούν όλοι να μιλούν ελεύθερα και επώνυμα, αλλά φευ... Όποιος θέλει, ας απαντήσει.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...