Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Η αυτοδιοικητική ιστορία του Τσοχαλή (μέρος 2ο)

Το 2006 και αφού είχε σκοτίσει τα συκώτια όλου του κόσμου, γράφοντας σαχλαμάρες, ο μεγάλος Δεξιός, ο πιστός Νεοδημοκράτης, το γνήσιο τέκνο της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης, κατέβηκε στις εκλογές με την -πιο ΠΑΣΟΚ δεν γίνεται- παράταξη του Πάνου Δεμερτζή.

Προφανώς, είχε διαβλέψει ότι αυτή η παράταξη θα υλοποιούσε όσα έγραφε, έγραφε, έγραφε, έγραφε, έγραφε, έγραφε κ.τ.λ. κ.τ.λ. Εκ του αποτελέσματος, κρίθηκε ότι και αυτή η παράταξη που το μόνο που έκανε ήταν κριτική στο Νικολάου, κατόρθωσε το 2010 να έρθει τρίτη, ενώ οι Ενεργοί Δημότες που ήρθαν πρώτοι θεωρούνται ακόμη ότι τιμωρήθηκαν από τον Ελληνικό
λαό...

Ο Τσοχαλής απέτυχε να εκλεγεί και με το ΠΑΣΟΚ και έτσι επέστρεψε στο γνωστό μετερίζι και συνέχισε να γράφει, γράφει, γράφει, γράφει, γράφει, γράφει, γράφει.

Το 2010 αποφάσισε να γίνει Παπαγιώτης. Σε ένα ψηφοδέλτιο με τρία γνωστά ονόματα, όλα και όλα, κατόρθωσε και ήρθε 4ος! Σήμερα και παρότι τίποτα από όσα έγραφε δεν έχουν γίνει, τίποτα δεν έχει βελτιωθεί, τίποτα δεν έχει μεταβληθεί, αλλά καθημερινά βιώνουμε την απόλυτη διαπλοκή, παρατυπία, παρανομία, αυταρχισμό και κομπλεξισμό της Διοίκησης Ξύδη, ο κυρ Κώστας κάνει το απόλυτο μοκολέτο, διότι προφανώς "είναι πολλά τα λεφτά, Άρη".

Πολλά μπράβο, τόσο στον ίδιο, όσο και στους αφελής που τον ψήφισαν.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...