Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

Τι παρατηρήσαμε στην επιστολή Αυγουρόπουλου

Στο τέλος της υπ' αριθμ. πρωτ.13919/24-5-2011 επιστολής του κου Αυγουρόπουλου, ο πρώην Αντιδήμαρχος αναφέρει:

"Λόγω της σοβαρότητας του συγκεκριμένου θέματος, ζητώ από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, όπως, στην αμέσως επόμενη συνεδρίαση εγγράψει ως θέμα: «Ενημέρωση και συζήτηση για μη εξόφληση ενταλμάτων του 2010 που αφορούσαν τα καύσιμα και την
ασφάλιση των οχημάτων του Δήμου»".

Ο Αποστολόπουλος τον έγραψε στα παλιά του τα παπούτσια. Το ίδιο έγινε και όταν ζήτησε να μπει ως "προ ημερησίας διατάξεως" στο Δ.Σ. της 23ης Ιουνίου 2011. Άρα, συμβαίνουν δύο τινά:
1) Ή ο Αποστολόπουλος είναι ντάλε κουάλε με τον Ξύδη.
2) Ή κοτζαμάν Πρόεδρας Δ.Σ. δεν του "περνάει" ούτε καν να φέρει ένα θεματάκι στο Συμβούλιο, το οποίο μάλιστα του το ζητάει ο κολλητός του.

Αν, μάλιστα, ισχύει το δεύτερο, είναι απορίας άξιον πώς ο νέος, άφθαρτος κ.τ.λ. κ.τ.λ. κάνει την πάπια στον Ξύδη, ενώ όλο κάτι έβρισκε για να προσβληθεί με το Νικολάου.

Και καλά, ο Αποστολόπουλος κοροϊδεύει τον κόσμο όλον και παριστάνει το χαζό, προσπαθώντας να γίνει Δήμαρχος. Ο Αυγουρόπουλος, βλέποντας αυτά, είναι δυνατόν να ασχολείται ακόμη με τον συγκεκριμένο και μάλιστα να προσπαθεί να τον βάλει επί κεφαλής σε "υπερκομματικό" ΠΑΣΟΚικό ψηφοδέλτιο; Είναι λογικό να ασχολείται με εκείνον που τον πρόδωσε και ευθύνεται για το γεγονός ότι σήμερα ο ίδιος και η παράταξή του βρίσκονται εκτός Διοίκησης; Περίεργα πράγματα...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...