Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Εκλογές 2012: ΛΑ.Ο.Σ.

Ψήφισε το Μνημόνιο, μετά ξεψήφισε το Μνημόνιο, μετά διέγραψε όποιους συνέχισαν στη δική του αρχική πολιτική, μετά μίλησε για κωλοτούμπες και προδότες και σήμερα χαροπαλεύει για να μπει στη Βουλή.

Το κόμμα εφιάλτης του κάθε blogger, καθώς δεν υπάρχει ούτε μία μη pixelιασμένη φωτό του στο διαδίκτυο για να κάνουμε και μεις δουλειά μας.

Αλήθεια, όταν έχεις βάλει τον Άδωνη να
ξελαρυγγιάζεται από το πρωί ως το βράδυ στα κανάλια για να στηρίζει το Μνημόνιο, μετά τι περίμενες; Να πει, αχ συγνώμη, λάθος έγινε, μπαρδόν, με σπρώξανε; Εσύ τον άδειασες, όχι αυτός εσένα.

Γιατί να μην ψηφίσω ΛΑ.Ο.Σ.: Διότι το Μνημόνιο είναι καλό. Μάλλον, λάθος, διότι το Μνημόνιο είναι κακό. Εεε, όχι, είναι καλό. Εεε, δεν ξέρω, μπερδεύτηκα, ουγκ... Διότι ανεβαίνει η Χρυσή Αυγή, αρά πάω πίσω στο μαντρί. Διότι μου αρέσει ο Σπηλιωτόπουλος, ως άντρας. Διότι είμαι Δεξιός, αλλά όχι τόσο γραφικός.

Γιατί να ψηφίσω ΛΑ.Ο.Σ.: Διότι είμαι Δεξιός και δεν με διόρισε ο Καραμανλής. Διότι είμαι Ακροδεξιός, αλλά όχι τόσο, ώστε να ψηφίσω Χρυσή Αυγή. Διότι το Μημόνιο είναι κακό ή καλό ή αυτό είναι! ΚΑΛΟ! Εεε όχι, ΚΑΚΟ, γάουουουουουουουου! Διότι φταίει ο δικομματισμός, στον οποίο ο Καρατζαφέρης δεν ήταν ποτέ Υπουργός! Τι; Ήταν; Μαμααά, ήταν ο Καρατζαφέρης Υπουργός; Του Μητσοτάκη; Λιποθυμία...
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...