Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Εκλογές 2012: Ανεξάρτητοι Έλληνες

Το κόμμα του facebook. Παρότι η Ελλάδα δεν έδειχνε έτοιμη για τέτοιες μαγκιές, το συγκεκριμένο εγχείρημα "έπιασε". Φυσικά, όσο πλησιάζουμε προς τις εκλογές, η συσπείρωση των μεγάλων ανεβαίνει και κάτι που στηρίζεται σε likes ξεφουσκώνει.

Σε αυτό βοήθησαν και οι ατυχέστατες προσπάθειες συνεργασίας με το Μίκυ, τον Γκούφυ, τον Οράτιο, την Κλάραμπελ, τους
"Αγανακτισμένους" και εσχάτως οι χαζομάρες
περί μετεκλογικής συνεργασίας με τον Τσίπρα.

Πάρτε το είδηση. Το συγκεκριμένο κόμμα φτιάχτηκε ώστε, αν ο Σαμαράς πάει κατά διαόλου, να υπάρχει ένας ισχυρός Λαϊκός Δεξιός πόλος, ώστε να αποφευχθεί κάποια πιθανή αρχηγία Κυριάκου Μητσοτάκη στην ΝΔ.

Γιατί να μην ψηφίσω Ανεξάρτητους Έλληνες: Διότι δεν θα συνεργαστεί με τη ΝΔ για σχηματισμό κυβέρνησης, αλλά προτιμά το ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Διότι δεν με πείθει ότι είναι σοβαρή ιστορία. Διότι δεν δίνουν την αίσθηση -και αυτοί- ότι θέλουν και μπορούν να κυβερνήσουν. Διότι είμαι μνημονιακός. Διότι με φοβίζει στα αλήθεια η επόμενη μέρα. Διότι δεν βγαίνει στην κοινωνία, αλλά κρύβεται στο διαδίκτυο. Διότι, έλα μωρέ, σαν να ψηφίζω ΝΔ θα είναι πάλι. Διότι κατεβάζει υποψήφιο τον Πατεργιαννάκη.

Γιατί να ψηφίσω Ανεξάρτητους Έλληνες: Διότι είμαι αντιμνημονιακός. Διότι ο Καμμένος δεν φαίνεται να έχει συμμετοχή σε κάποιο μεγάλο σκάνδαλο, ως τώρα. Διότι, έλα μωρέ, σαν να ψηφίζω ΝΔ θα είναι πάλι. Διότι έχω απορία να δω πώς θα πάει ουσιαστικά κόντρα στην Τρόικα και δεν θα μείνει στα λόγια. Διότι δεν χαλάει χρήματα σε διαφημίσεις. Διότι μάζεψε και όλα τα λιμά της Ντόρας και την ισοπέδωσε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...